Epic Win from tro-mpa-ktiko

Αντιγράφω απο το λίνκιο (http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_8586.html) για να μη χαθεί.

Συννέληνες μας εμβολιάζουν! Άχου κακό που πάθαμε!

Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας ρεεεεεε συνέλληνες. Αφήστε τα να πεθάνουν από κοκκύτη. (ο κοκκύτης σκοτώνει 1 με 2 στα 100 παιδιά που νοσούν ενώ είναι πολύ μεταδοτικός συνεπώς αρρωσταίνουν πολλές εκατοντάδες παιδιών).

Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας, κάντε τα διάσημα σαν τα πρώτα παιδιά στην Ελλάδα μετά το 1970 που θα έχουν διφθερίτιδα. Δεν πειράζει αν πάθουν μυοκαρδίτιδα, τι είναι μία μυοκαρδίτιδα για μία τόσο σημαντική αναγνώριση.

Προς Θεού (του Jesus Christ Superstar) μην κάνετε στο παιδί σας το εμβόλιο πολιομυελίτιδας. Είναι πολύ επικίνδυνο…….
…..για τον ιό της πολιομυελίτιδας. Κι ο ιός οργανισμός δεν είναι; Δεν έχει δικαίωμα στην ζωή; Να ζει ανενόχλητος σε αυτόν τον πλανήτη να αφήνει παράλυτα μικρά παιδάκια, όταν δεν τα σκοτώνει; Αλλά οι κακοί άνθρωποι της unisef και του παγκόσμιου οργανισμού υγείας θέλουν να εξεφανίσουν αυτή την μορφή ζωής. Ας φωνάξουμε όλοι μαζί «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!» «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!» κι ας μην κάνουμε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας στα παιδιά μας. Ας γίνουν εργοστάσια παραγωγής του ιού για να συνεχίζει να υπάρχει. Και τι έγινε αν μείνει ανάπηρο; Μικρή θυσία για την συνέχιση της ύπαρξης του ιού της πολιομυελίτιδας.

Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας. Αφήστε τα να πάθουν Ηπατίτιδα Β και καρκίνο του ήπατος. Με προσευχή, τα ματζούνια της γιαγιάς, ομοιοπαθητική, πορτοκαλάδες και καλό εξαερισμό ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Ο Θεός έφτιαξε τον ιό της ηπατίδας Β για έναν λόγο. Ποιοί είμαστε εμείς για να τον αμφισβητήσουμε; ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. Θα πάτε στην κόλαση όλοι όσοι φτιάχνετε εμβόλια με σκοπό να βάλετε εμπόδια στο σχέδιο του Θεού.

Και μην σκεφτείτε να κάνετε το εμβόλιο της ιλαράς. Αφήστε την ιλαρά να μεταδοθεί ανενόχλητα. Ο Θεός την έφτιαξε τόσο μεταδοτική (90%!) για κάποιον λόγο. Μην με ρωτάτε ποιός είναι δεν ξέρω. Μυστηριαι αι βουλαι του Κυρίου Jesus Christ Superstar.

Μην κάνετε το εμβόλιο της παρωτίτιδας στα παιδιά σας. Αφήστε να ατροφήσουν οι όρχεις τους, να μείνουν στείρα, να κινδυνεύουν οι κορούλες σας να κολλήσουν τον ιό όταν θα γίνουν γυναίκες και θα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να έχει μία στις τέσσερις πιθανότητες να αποβάλλει (πφφφφφφ τι είναι μία στις τέσσερις πιθανότητες;). Ας γυρίσουμε στις προ εμβολίου εποχές που η παρωτίτιδα ήταν ο κυριότερος λόγος για την εμφάνιση μηνιγγοεγκεφαλίτιδας. Δεν παθαίνεις τίποτα με την μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, απλά πεθαίνεις! Βλέπετε όλα είναι σχέδιο του Θεού. Ο Θεός αγαπά αυτά τα παιδιά, τα θέλει κοντά του, παθαίνουν παρωτίτιδα, παθαίνουν μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, πεθαίνουν και πάνε βολτούλα στον Θεό. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Μην κάνετε το εμβόλιο ερυθράς στα παιδιά σας. Αφήστε τα κοριτσάκια σας έρμαια του ιού να τα αρρωστήσει ενώ είναι έγκυες με αποτέλεσμα να αποβάλουν (20% των περιπώσεων) ή να μεταδώσουν με πολύ σοβαρές επιπλοκές την αρρώστεια στα παιδιά τους. Αλλά δυστυχώς οι κακοί άνθρωποι που επεμβαίνουν στο σχέδιο του Θεού και με τα «ζωάκια» του, τους ιούς, έχουν σχεδόν εξαφανίσει αυτόν τον ιό. Αλλά θα δουν τι έχουν να πάθουν αυτοί.

Πείτε όχι στα εμβόλια. ΣΚΟΤΩΣΤΕ τα παιδιά σας. Δικά σας είναι άλλωστε ότι θέλετε τα κάνετε.

Σοβαρά τώρα, η καλύτερη απάντηση στον μηχανολόγο που το παίζει γιατρός και τη συμμορία του,

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: