Εικοσιοχτώ σύν Πενήντα σύν Τριάντα μας κάνουν Εκατο και οχτώ (βουρδούγιο γίναμε σήμερα)

Τόσα θα φτάσουν τα πακετάκια-δωράκι που πήραν και θα πάρουν οι Ιδιωτικές μας Τραπεζάρες για να σώσουν την Ελληνική Οικονομία και οι κρατικές για να καλύψουν τα φέσια από τα αεροδάνεια και τα κομματοδάνεια και να γίνουν από φεσέγγυες φερέγγυες και να ξεπουληθούν – ειδικά εκείνη που έχει υποθηκευμένα τα μισά και βάλε χωράφια της χώρας.

Όσο το δάνειο που πήραμε για τη διάσωση της χώρας συν τρία δις ευρώπουλα.

Δηλαδή, το κράτος πήρε εκατόν δέκα δις δάνειο, για να καλύψει τα εικοσιοχτώ δις δωράκι των προηγουμένων στις τράπεζες, να δώσει ογδόντα δίς νέες εγγυήσεις στις τράπεζες, να συμμετέχει στη διάσωση της Ιρλανδίας (δεν κάνω πλάκα) και να του μείνει και ενάμισο δις για να επαναχρηματοδοτήσει τα παλιά χρέη του, να στηρίξει την ανάπτυξη και να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Νιώθω σα να’μαι η Αλίκη που πέρασε  από την άλλη άκρη του καθρέφτη, νιώθω σαν να’χει πεθάνει η λογική σε αυτό το κωλοχανείο.

(η είδηση από εδώ)

Υ.Γ. (‘Ασχετο αλλά χρήσιμο): Για να δούμε τις αληθινές προτάσεις και διαθέσεις ενός ηγέτη, αφαιρούμε από τις δηλώσεις του τα «ΔΕΝ» και αντιστρέφουμε τις αρνήσεις, ιδίως όταν έχουν να κάνουν με προτάσεις σε μελλοντικό χρόνο.

edit: τα εκατόν τρία αφορούσαν εγγυήσεις, δεν μέτρησα τα πέντε δις σε μετρητά. Ρεζίλι έγινα, γαμωτο μου, τελείως Ιματζινιά αυτό που έκανα. Βάλτε με στο LEs-malakies, πλήζ!

edit 2: Κι ένας Πάσχος από τα παλιά για να έχω παρέα στην ξεφτίλα (για τα εικοσιοχτώ γκαρίξαμε και τώρα έκλεισε ο λαιμός μας και δε βγάζουμε άχνα για τα ογδόντα).

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: