Κοντά τα ξερά σας, ρεεεεεε!

«Στο πλαίσιο αυτών των θέσεων, η Ελλάδα δηλώνει εκ νέου τη βούλησή της και προτείνει να αναλάβει η ίδια, με ελληνικά πλοία ή με άλλον ενδεδειγμένο τρόπο, τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας, μέσω των υφιστάμενων διαύλων, όπως ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρξουν άμεσα επαφές από ελληνικής πλευράς με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της αποστολής από τη χώρα μας».

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Όπως το φορτηγάκι με τα ρούχα των σκΑτενίστας και την ανθρωπιστική βοήθεια της Αλληλεγγύης, μέχρι να φτάσει στην Παλαιστίνη, το πακέτο βοήθειας θα μεταλλαχθεί σε ένα σάπιο κοτόπουλο, μια ληγμένη κονσέρβα χοιρινό λάντσιον μητ, ένα στρινγκάκι και μια στολή Αλαντίν (τι Παλαιστίνη, τι Βαγδάτη, τι Περσία, όλα εκεί δε βρίσκονται;) και τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους σε Αμερικάνικες αγορές και παζάρια. Έτσι είναι οι άνθρωποι που κάνουν οικονομία, κι απ’το πενηνταράκι του φτωχού πλουτίζουν.

Και φυσικά ο αρχικλέφταρος Μαχμουντ Αμπάς συμφώνησε. Μάλλον θα του κόψανε κι αυτού μερίδιο… (Γιατί νομίζετε ότι βγήκαν οι μουλάδες της Χαμάς πρώτο κόμμα στην Παλαιστίνη; Γι’αυτό, ειδικά και αυτό…)

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: