Μικρή υποσημείωσις επι της κατά τα νόμιμα εκκαθαρίσεως της Πλατείας Συντάγματος

(via Omadeon’s twitters)

 

Η νομιμότης απεκαταστάθη. Η στιβαρή μας δημοκρατία με τη σιδερένια της φτέρνα συνέτριψε την πηγή της ανομίας και της υπονόμευσης, τις τέντες της πολύχρωμης επανάστασης και την απέδωσε, λευκήν, άδειαν και άσπιλην εις τους διαφημιστάς. Πώς θα μπορέσωμεν να πωλήσωμεν με καλόν αντίτιμον τα ακίνητα φιλέτα και τους αιγιαλούς της πατρίδος προκειμένου να μπορέσωμεν να ταϊσωμεν τον βουν τον αλόωντα εις το εθνικόν και σοσιαλιστικόν αλώνιον και να μην κόψωμεν ιδιαιτέρως μεγάλην φέταν από το σαλάμιον των υπαλλήλων, ταξιτζήδων, ελευθέρων επαγγελματιών, μικρεμπόρων, βιοτεχνών και λοιπών απλύτων κρεάτων προς ανάλωσιν; Και αφήστε που θα χαθεί το λίπος των ως άνωθεν αναφερθέντων κρεάτων όπερ καταστήσει το βρώσιμον τεμάχιόν των ευγευστότερον.

Αφού επετέλεσαν τον σκοπόν του εκβιασμού μας, γενόμενοι σκάνδαλον, μπορούμε πλέον να τους εκδιώξομεν, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και να μην χαθώσι τα μπάνια του μεγάλου μας ηγέτη, ενός εκ των εκατό κορυφαίων διανοητών της υφηλίου, του Γεωργίου Παπανδρέου, του εμπνευστή των γαλάζιων ψηφιακών επιτοιχίων (βαρβαρικώς wallpapers).

Και όσο δια τους συλληφθέντας αλητοτουρίστας, οίτινες συνελήφθησαν εν τη πλατεία, θα πρόκειται μάλλον περί προβοκατόρων των σκοτεινών δυνάμεων. Ο σωστός τουρίστας εν τη χώρα μας δεν κόπτει βόλτας ασυστόλως εν τη νυκτι, φορεί εν πάση ώρα το πολύχρωμον βραχιόλιόν του, ακολουθεί την ημέραν τον οδηγόν του εις τας προγραμματισμένας και σχεδιασμένας περιηγήσεις του, δεν έρχεται εις επαφήν με αναρχικά και ταραχοποια στοιχεία και την νύχταν διασκεδάζει και σφάζεται εις τα κέντρα οίτινα του προτείνει το ξενοδοχείον του, αφήνον χρήμα μόνον εις τους ημέτερους και ουχί εις μικροεπιχειρηματίας, μικρεμπόρους και λοιπά ως άνωθεν αναφερθέντα κρέατα. Είναι δε κίνδυνος δι ημας, ότι δια των παροχών, τα άνωθεν ανταγωνιστικά προς ημάς κρέατα δυναμώσωσιν, αρνηθώσιν τον προκαθορισμένον ρόλον τους ως κρέατα προς ανάλωσιν και μας ανταγωνισθώσιν επιτυχώς δι αυτά και ολεθρίως δια τους εμούς παίδας, τους μόνους ελεγμένους ως καλούς και χρήσιμους, τους δέσμιους ημών δια δεσμών αλληλεγγύης και ομοτραπεζίας.

Επιτέλους κύριοι τουρίσται, καταλάβετε, οι μόνοι εχθροί του τουρισμού εις αυτήν την χώραν είναι οι αγανακτισμένοι ταραξίαι και οι ταξιτζήδαι. Η Ελληνική Αστυνομία μας, με τη λεπτότητα, το ήθος και όσους κολάφους χρειαστεί θα σας πείσει ότι είμεθα μια ευνομούμενος χώρα με πυγμή. Μόνο εις τους ηγέτας σας και εις τους τραπεζίτας σας -ουχί τους οδόντας- είμεθα νομιστεράκια. Καταλάβετε και μεταβιβάστε το εις τους ομοίους σας.

Η Δημοκρατία Μας δεν έχει αδιέξοδα. Αν ο λαός έχει αντίρρηση, αλλάζει λαόν με ευπειθέστερον.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: