Το άρθρο και η μουσική υπόκρουση…

[…]

Επομένως, φαίνεται ότι δρομολογείται η απορρύθμιση και η κατάρρευση της Ελλάδας, με στόχο να ανέλθει «πραξικοπηματικά» στην εξουσία μία κάποια «ομάδα σωτηρίας», η οποία θα εξασφαλίζει τα ξένα συμφέροντα – ενώ, εάν τελικά αποτύχει το σημερινό «εγχείρημα», δεν μπορεί παρά να γίνει χρήση πολύ πιο δραστικών μεθόδων-σοκ, «τύπου» Ιράκ ή πρώην Γιουγκοσλαβίας (ενδεχομένως με τη βοήθεια της Τουρκίας).

 

Ίσως λοιπόν να είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο οι Έλληνες παραμένουν «σιωπηλοί» και δεν εξεγείρονται μαζικά, εναντίον αυτής της απίστευτης κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Πιθανόν δηλαδή να έχουμε παρεξηγήσει εμείς την «άνανδρη αποστασιοποίηση» τους και να διαισθάνονται, ανεξάρτητα από το εάν το γνωρίζουν ή όχι, που ακριβώς θα τους οδηγούσε η «επανάσταση», στην οποία τους εξωθεί καθημερινά η σκιώδης εξουσία – οπότε την αποφεύγουν, μέχρι να καταλάβουν ποιες είναι οι σωστές κινήσεις, με τις οποίες θα κερδίσουν ξανά τη χώρα τους (για παράδειγμα, επιδρομή στις τράπεζες, μαζική αποχή από τους χώρους εργασίας, πολιτική ανυπακοή κλπ.).

[…]

http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2456.aspx

 

 

 

Advertisement

2 Σχόλια προς “Το άρθρο και η μουσική υπόκρουση…”

 1. Ο Βασίλης Βιλιάρδος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και κάποτε έτυχε να τον γνωρίσω, εντελώς συμπτωματικά λόγω κοινών γνωστών (εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία, αλλά… πάει πολύ, διότι ΚΑΙ το επάγγελμα που είχε δηλώσει τότε αφορούσε εξαγωγές).

  Το άρθρο σου μου θύμισε μια μεγάλη εκκρεμότητα, να πάω να τον _ξαναβρώ_. Αν και δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του, στις ιδέες, στις αναλύσεις του τον θεωρώ κορυφαίο και θα μας βοηθήσει πολύ η πείρα του.

  Τα συμπεράσματα που παραθέτεις είναι πολύ λογικά και μάλλον πολύ πιθανώς ισχύουν.

  Για τη μουσική διάλεξες ένα από τα αγαπημένα μου…
  (αν και για άλλους λόγους, προφανώς).
  Δεν πάσχω από αϋπνία, αλλά/// η εγρήγορση συνιστάται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: