The limbo dance of libertarian depravity (part 7)

Τον ξέρετε όλοι τον καλό μας τον Σωτηράκη ή zoutiri ή S G. Αυτόν που κάποτε το LLS είχε επαινέσει ως περίπου αριστερό και άξιο να φιλοξενηθεί στην «Αυγή»; Που είναι σοβαρός οικονομολόγος με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε αντίθεση με κάτι  τσαρλατάνους γκατζετάκηδες; Καμαρώστε τον εδώ, τον αριστερό μας και φτύστε τον μην τον ματιάσετε και πάθει κανά κακό ο φωστήρας μας!

[…]σιγουρα η σωτηρια δεν ειναι επιστροφη στην προτερη ταξη πραγματων και business as usual. Και πιθανοτατα, βραχυπροθεσμα χωρανε λιγοτεροι στην χωρα που θα προκυψει. Αντι για οδυρμο και αρνηση ομως, υπαρχει καποια αντιπροταση που μπορει να προσφερει κανεις? Ας ακουστη.[…]

Ανατριχιάσατε; Θα έπρεπε. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα και από το γεγονός ότι βρέθηκαν και τρία άτομα να τον επιβραβεύσουν. Τι θα γίνει με αυτούς που δεν χωράνε -βραχυπρόθεσμα- στη χώρα; Ο μεγάλος αριστερός μας δεν έχει τα αμπλαούμπλα να πει καθαρά ότι σκέφτεται, άσε που θα χάσει liberal cred. Εμμέσως όμως φαίνεται καθαρά τι εννοεί:

[…]ναι, και γω πιθανο το θεωρω να χασουμε σημαντικους εργαζομενους. Αλλα εδω δεν συγκρινουμε first με second best αλλα fourth με fifth. Αν το ελληνικο δημοσιο δεν πεισει οτι εχει παρει μια βιωσιμη πορεια, τιποτα αλλο δεν θα μπορει να λειτουργησει καλα στην Ελλαδα. Αυτην την στιγμη οι μονοι υπαλληλοι που δεν μπορουμε να χασουμε ειναι σε εφορια και σωματα ασφαλειας. Οι αλλοι απολυομενοι μπορει να φερουν σημαντικα μεγαλυτερο καλο απο κακο.[…]

Προσέξατε τι λέει το ψυχανώμαλο μαλακισμένο; Ότι οι μόνοι που χρειάζεται το κράτος είναι τα μπατσικά που θα σπάνε τα κόκκαλα του λαού και οι έφοροι που θα ρουφήξουν και το μεδούλι από τα σπασμένα κόκκαλα. Η απόλυση των γιατρών, για το διεστραμμένο μυαλό του θα φέρει οφέλη: επιτέλους όλοι αυτοί οι άχρηστοι φτωχοί γέροι, καρκινοπαθείς και άρρωστοι θα ψοφήσουν, όπως η φύση ορίζει. Ομοίως η απόλυση των εκπαιδευτικών και η ιδιωτικοποίηση της παιδείας σημαίνει λιγότερους ανταγωνιστές και λιγότερους ταξικούς αντίπαλους με διανοητικά εφόδια να διακρίνουν και να στηλιτεύσουν την μαλακία και την κακία του. Ο φιδελεύθερος μας δεν είναι ενάντια στο κράτος, αλλά ενάντια στην κοινωνική μέριμνα. Θέλει η Ελλάδα να μετατραπεί σε ζούγκλα όπου μόνο οι πλούσιοι και οι σφογγοκωλάριοί τους σαν και του λόγου του θα μπορούν να ζουν με άνεση ενώ οι υπόλοιποι θα ψοφολογάνε κάτω από το μάτι της κάμερας του «Battle Royale Omonoia».

Δεν κρίνω αναγκαίο να επαναλάβω τα υπόλοιπα γαλλικά της αυτοκαταστροφικής μου μετεφηβείας, τα οποία περιείχαν ευχές για τη μελλοντική μετάβαση του εν λόγω παλληκαριού εις χωροχρονικόν συνεχές όπου θα είχε την αμφίβολον ευτυχία να διακριθεί ως παθητικό μέλος εις συντροφίαν προικισμένων και βινητιώντων αρρένων ως επίσης και την επιθυμία να χρησιμοποιήσω τας διδακτορικάς περγαμηνάς του ως μέσον αποκατάστασης της προσωπικής μου υγιεινής κατόπιν εναποθέσεως τελικού υποπροϊόντος πεπτικής διαδικασίας* επι του πτυχίου του.

Θα πω μόνο τούτο, μια κοινωνία που μεριμνά για την μακροημέρευσή της, την συνοχή της και την υγεία της θα έπαιρνε κάθε θεμιτό μέτρο προκειμένου ο συγκεκριμένος να αποκλειστεί από κάθε αξίωμα, θέση ή επαγγελματική δραστηριότητα που θα του έδινε την παραμικρή επιρροή στην πολιτική της και τις ζωές των μελών της. Μένω στη βλαχοκαθαρεύουσα και την γραφειακή ξύλινη γλώσσα για να μη με πάνε μέσα για εχθροπάθεια, εξύμνηση βίας, προτροπή για τρομοκρατικές πράξεις και εξύβριση ημιεπωνύμου blogger.

*το οποίον, κατά παράδοξον και ποιητικόν τρόπον αποτελεί, αναμεμιγμένο με μερέντα, και το κύριο περιεχόμενο της κρανιακής του κοιλότητας.

5 Σχόλια to “The limbo dance of libertarian depravity (part 7)”

  1. Εεεμ….

    Και με θράσος μύγας που λέει στο μελίσσι ότι είναι απαραίτητη.
    Στην πραγματικότητα η μόνη περιττή είναι η ίδια. Μέλι μηδέν.

    Μου άρεσαν οι βλαχοκαθαρευουσιάνικες ύβρεις…

  2. Ο άνθρωπος που υπογράφει αυτό το κόσμημα (http://anamorfosis.net/blog/?p=4291) έχει χάσει την παραμικρή αξιοπιστία στο να παρουσιάζει τον ευατό του ως ειδήμονα για την ελληνική κρίση.

  3. Το καλύτερο για κάτι τέτοιους είναι να υποστούν αυτά που ευαγγελίζονται για τους «άλλοι».

    • A certain crazed alien penguin Says:

      Δεν ξέρω αν θα καταλάβουν. Η ψυχοπάθεια αποδεδειγμένα προκαλεί και πρόβλημα κατανόησης του ρίσκου και της τιμωρίας. Ένας ψυχοπαθής απορεί κυριολεκτικά με την αποδοκιμασία για τις πράξεις του. Τυπική ατάκα φυλακισμένου ψυχοπαθή-μαχαιροβγάλτη για το θύμα του: «Αυτός μια χαρά πέρασε ξαπλωμένος στο νοσοκομείο κι έγινε και διάσημος στις εφημερίδες. Εγώ που υποφέρω μέσα στις φυλακές είμαι το θύμα».
      Ο ζουτήρης και οι ψυχοπαθείς του φυράματός του θεωρεί φυσιολογικό να δουλεύεις 80ωρα την εβδομάδα, να ζεις σε συνθήκες χειρότερες από σταβλισμένου ζώου, να εργάζεσαι στα χωράφια από 6 ετών (και ο μισθός χάρισμα γιατί δεν παράγεις).
      Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προστατευτούμε από αυτούς.

      Εξαιρετική προσφορά υγείας: Το τέλειο, αφάρμακο, ψηφιακό εμετικό για την περίπτωση δηλητηριάσεων, δυσπεψίας, πολυφαγίας. Ένα κλικ και θα ξερνάτε ρουκέτες.

      • Ξέρεις τι κατά την άποψή μου σπρώχνει κάτι βλαμμένους που βρίσκονται μισό σοβαρό (ούτε καν ολόκληρο) πρόβλημα υγείας από την χρεοκοπία, να το παίζουν libertarians, γκρούπις της μούμιας Ayn Rand; ( Κάτω το σύστημα υγείας ρεεεεε!!!! Όποιος αντέξει! No free handouts!!!).

        Μα το ότι είναι… με την ομάδα που κερδάει! Κάτι σαν τον Ουωλιεμπιακουώ ένα πράμα.

        Κερδάμε ρε!!!

        Αχ, έπαθα το Χ χρόνιο / σοβαρό νόσημα. Αυτοκτονώ προς δόξαν της Ayn Rand! (Αμπούγκα χούνγκα, ούνγκα – ούνγκα).

Σχολιάστε