…κι άντε γειά για λίγες μέρες.

Δε με νοιάζει αν είσαι αντιεθνικιστής μέχρι αντιστρόφου ρατσισμού.

Στο μουνί μου αν είσαι υποστήρικτης του δικαιώματος των γκέι να παντρεύονται.

Χέστηκα κι αν είσαι μέλος των σκατενίστας, τραχανοπλαγίστας, ΔηΑριστας, Αρισταρίστας (αριστεροί του Αρίστου) και του συλλόγου προστασίας της ασελγούς αρκούδας του Αμαζονίου.

Αν επιδοκιμάζεις την απώλεια εισοδήματος και αξιοπρεπούς ζωής του συμπολίτη σου, αν σιγοντάρεις την τρόικα στην γενοκτονία των ελλήνων σε αργή κίνηση, για εμένα ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ.

Τ’ΑΚΟΥΣ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ;

ΣΕ.ΤΙ.ΠΟ.ΤΕ.!!!!

Όσα παράσημα αριστεροφροσύνης, οικωλογικού ακτιβισμού και κοινωνικής ευαισθησίας κι αν φορέσεις. Απλά, εκεί που οι ναζήδες είχαν το «πετρωμένο της Αχρείας φυλής» και την «putzen της ράτσας» έσυ έχεις την «ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία».

Το ίδιο γαμημένο ΚΑΚΟ με άλλη στολή.

Ο Εωσφόρος, το απόλυτο κακό, δεν είναι το άσχημο τέρας με τα κατσικοπόδαρα και τη σηκωμένη ψωλή προς σοδομισμόν των ακολούθων του. Βασικά αυτό Σάτυρος είναι, απλώς χριστιανική προπαγάνδα.

Σας είπαν ψέματα. Ο Εωσφόρος είναι το πανέμορφο πλάσμα που λέει: «Ζήσω ο Θεός σας, η καραπουτσακλάρα μου. Λατρέψτε με, σκεφτείτε όπως θέλω ΕΓΩ, ή ψοφήστε με τον πλέον αργό και οδυνηρό τρόπο.»

Εωσφόρος είναι κι ο αγιορείτης γέροντας που καθορίζει ακόμα και τον τρόπο που θα συνευρεθείς (ή δε θα συνευρεθείς) με τον άνθρωπό σου. Αυτά για σας τους χριστιανούς.

Σας αφήνω τώρα, πάω στο Βορρά μου, όσο μπορεί κι όσο δύναται να με κρατήσει κι όσο δύναμαι να πηγαίνω και να κρατηθώ από εκεί.

Ελπίζω να τα πούμε.

 

Advertisement

2 Σχόλια προς “…κι άντε γειά για λίγες μέρες.”

  1. Και για όσους δεν κατάλαβαν, ως “putzen της ράτσας” νοείται ο καθαρισμός της ράτσας. Όπως και Putzfrau δεν είναι μια φράου με πούτσα, αλλά η καθαρίστρια.

    Ορθώς ομιλείτε αγαπητή.

  2. That Crazed Alien penguin Says:

    Αμ, γιατί νομίζεις το έβαλα; 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: