Είναι έτοιμοι για πεντακόσιες χιλιάδες νεκρούς με τα μέτρα που παίρνουν…

…είναι υπεύθυνοι για τέσσερεις χιλιάδες αυτοκτονίες, ετοιμάζουν την μεγαλύτερη αυτογενοκτονία στην Ελλάδα, νομίζετε θα είχαν πρόβλημα να προβοκάρουν δολοφονώντας δυο αναλώσιμους πιτσιρικάδες (οι οποίοι στα μάτια τους περισσεύουν κιόλας);

Μας ετοιμάζουν χουντάρα και οι καραμαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς περιμένουν χάσκοντας να τους πέσει το ώριμο φρούτο στο στόμα.

Δε θα σας έρθει το μήλο μαλάκες, αλλά η ασφάλεια. Κι εσείς ψηφίσατε το νόμο που θα σας οδηγήσει όλους στη μπουζού. Εσείς δώσατε στη χουντάρα του ΔΙκτύου 21 το σκοινί και το σαπούνι για να σας κρεμάσει.

ΒΟΔΙΑ, ΒΟΙΔΑΡΕΣ.

Μέτρα και χούντα εις το απηυθυσμένον σας.

Game over, man, game over.

Advertisement

Ένα Σχόλιο προς “Είναι έτοιμοι για πεντακόσιες χιλιάδες νεκρούς με τα μέτρα που παίρνουν…”

  1. That Crazed Alien penguin Says:

    Από την άλλη βέβαια, θλίβομαι σαφώς λιγότερο από όσο για τον θάνατο του Γκρέγκορι, που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στο πιστόλι ενός τρελού και φασίστα μπάτσου ή για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, ενός καλλιτέχνη με ανησυχίες και σημαντική κοινωνική προσφορά. Είχαν μπλέξει με μια υποκοσμική συμμορία, από εφηβική μαλακία ή καταβολές του περίγυρου, θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί σε τι μπλέκανε.
    Υπάρχει επίσης και η περίπτωση, σαν φρουροί γραφείου βουλευτών της συμμορίας, να είχανε δει κάτι που δεν έπρεπε. Δεν ήξεραν ότι ήξεραν, ίσως δεν είχαν καταλάβει τι ακριβώς είχαν δει, αλλά κάποιοι άλλοι θα φροντίζανε, καλού-κακού να τους κλείσουν το στόμα πριν καταλάβουν τι έγινε. Και ας μην ξεχνάμε και τις επαφές και διασυνδέσεις της Χρυσής Αβγής με τον υπόκοσμο και τον κόσμο της νύχτας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: