Καλυμμένη Γενοκτονία α λα Χασμπάρα

Μια λίαν εύπεπτη συνταγή που κατεβαίνει εύκολα στο στόμα.

Υλικά

1 γενοκτονία

1 κούπα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ή επίφασης αυτής (το ίδιο κάνει)

2 κουταλιές σούπας χρέος του λευκού ανθρώπου

Εσάνς της προτιμήσεώς σας («δυτικός διαφωτισμός», «προπύργιο της δύσης», «πρόμαχοι των εσχάτων καιρών», «φιλελεύθεροι», «καταδιωγμένοι από μοχθηρούς γείτονες», ότι επιθυμείτε και ταιριάζει.

Ανάμνηση του Ολοκαυτώματος

 

Εκτέλεση

Παίρνουμε τη γενοκτονία μας και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια που να χωράνε άνετα στο στόμα. Πασπαλίζουμε με ανάμνηση του Ολοκαυτώματος, κουνάμε έτσι ώστε να καλυφθούν πλήρως τα κομμάτια και αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε σε χριστιανοφονταμενταλιστικό μπαίν μαρί το Χρέος του λευκού ανθρώπου ώστε να λιώσει καλά, προσέχοντας να μην πέσει μέσα καθόλου πολιτιστικός σχετικισμός, ταξική ή οικονομική ανάλυση γιατί αλλιώς η επικάλυψή μας θα κόψει άσχημα. Αφού ρευστοποιηθεί, προσθέτουμε σιγά σιγά την κούπα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (ή του υποκατάστατου) και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενοποιηθεί το μίγμα.

Κατόπιν αρωματίζουμε με την εσάνς της αρεσκείας μας. Εάν το μίγμα παραείναι ρευστό, μπορούμε να προσθέσουμε με προσοχή λίγή Ανάμνηση του Ολοκαυτώματος. Όχι παραπάνω κοινοβουλευτική δημοκρατία γιατί θα σβωλιάσει.

Βυθίζουμε, με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή ενός τηλεκατευθυνόμενου εναέριου οχήματος τα κομμάτια της γενοκτονίας στο ρευστό μίγμα και κυλάμε ώστε να πάει παντού. Κατόπιν τοποθετούμε πάνω σε χαρτί (στρατσόχαρτο, διαμαρτυρίες διεθνών οργανισμών, ψηφίσματα του ΟΗΕ, ότι άχρηστο χαρτί έχουμε διαθέσιμο), αφήνουμε να κρυώσει ώσπου να πήξει η επικάλυψη και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

 

–Βέφα Τρολλεξιάδου.

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: